Höörs kommun

Kanske arbetar du i en av våra lokaler där Höörs kommun är hyresgäst? Då regleras allt via ett enda hyresavtal, skrivet mellan oss och kommunstyrelsen.

I det avtalet kan man bland annat läsa hur, när och i vilken frekvens den städning som ingår i hyran ska utföras. Vidare ingår inte skötsel av utemiljö i hyresavtalet, utan det åligger hyresgästen att sköta det via tekniska sektorn i Höörs kommun.

Har du upptäckt ett fel är du välkommen att anmäla det genom att ringa vår Serviceanmälan på telefon 289 01 mellan kl. 07.00-09.00 eller maila till serviceanmalan@hoorfast.se. Gäller ärendet underhåll eller verksamhetsförändringar vänder du dig till Lars Frostemark på kommunen. Han är kommunens fastighetsstrateg och kontaktperson i kommunens hyresavtal.

I gränsdragningslistan (bilaga till hyresavtalet) framgår i detalj vad som ingår i hyran. Här kan du få en lathund. Vill du ha den totala listan, kontakta oss eller Lars Frostemark.

Vi kan nu erbjuda grönt hyresavtal, dvs ett gemensamt åtagande från vår och er sida att minska lokalens miljöpåverkan.

Läs mer här

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16